BIRTHE KJÆR – 50 ÅRS JUBILÆUMSSHOW

In by

Dansktop-dronningen Birthe Kjær kan i 2018 både fejre 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum på de danske scener. Det skal fejres med et imponerende show, når Birthe Kjær med 12-mands orkesteret Feel Good Band og korsangere sætter fuld skrue på musikken og den gode stemning.

Billetsalget starter: 1. nov. kl. 10.00

Showet folder jubilæet ud med et visuelt sceneshow, der tager publikum med på en tur ned ad ’Memory Lane’ og nostalgiens vej med højdepunkter fra Birthe Kjærs lange karriere.

Repertoiret spænder vidt og byder på et genhør med alt fra Jeg går aldrig til bal uden trusser, Den Blå Anemone, Once in MyLlife og flere Grand Prix sange. Der er også blevet plads til et par smukke ballader, når Birthe Kjær bl.a. fortolker klassikere som Frank Sinatras My Way med det store orkester i ryggen. 

Naturligvis er der også et par dansktop hits på sætlisten, når Birthe Kjær fyrer Den Knaldrøde Gummibåd og Sommer og Sol af.

Her er en enestående mulighed for at høre Birthe Kjær, som den fremragende sangerinde og fortolker hun er i et nostalgisk og mindeværdigt show.

Medvirkende:
Birthe Kjær & Feel Good Band med strygere, blæsere og korsangere