Kim Larsen & Kjukken

In by

Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken den 29. juni medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier.

Der er derfor på alle mulige måder en koncert for alle med en artist, der stadig har noget at byde og som står for et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur.

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 – der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år – har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl.

Med Kjukken i over 20 år

Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Kim Larsen & Kjukken optrådte også i 2015 på havnefronten i Helsingør og i 2013 på Store Scene.  

>> Nostalgi

>> All The Things We Said 

KØB MADBILLETTER PÅ FORHÅND

På koncertpladsen vil der være et udvalg af foodtrucks, som kan stille sulten i løbet af aftenen. Køb madbilletter på forhånd og få frit valg til i alle foodtrucks. Pris 70 kr. pr. stk.

TAG BÅDEN MED TIL KONCERT

Det vil, som ved tidligere koncerter på havnefronten, blive muligt at sejle til koncerten i egen båd, lægge til ved koncertpladsen og blive natten over!

Billetsalg til bådpladser begynder senere end billetsalg til koncerten. Hvis du vil have besked, når det er muligt at købe bådpladser, så send os navn og e-mail ved at klikke her:

JA TAK, skriv mig op til information om bådpladser

HUSK at alle ombord på båden, også kaptajnen, skal have en gyldig koncertbillet.