Lloyd Jones og Shaky ground

In by

Lloyd Jones og Shaky Ground spiller energisk musik, der byder på funky og soulfuld rhythm & blues og rock'n' nro ll godt backed op af danmarks måske bedste band indefor før nævnte genrer.

BILLETSALGET STARTER: UGE 41

Den amerikanske sanger og guitarist Lloyd Jones har fundet sig de helt rigtige musikalske legekammerater i danske Shaky Ground. Lloyd Jones har i mere end 25 år været en af det nordvestlige USA’s mest markante skikkelser inden for bluesmusikken, ikke kun som sanger og guitarist, men ligeså meget som sangskriver for store og etablerede navne i branchen som: Charlie Musselwhite, Clarence Gatemouth Brown, Tommy CastroCoco Montoya, Earl King og Joe Louis Walker! Der alle har indspillet Lloyds sange og været med til at ”making it a livin” for Lloyd Jones, som man siger på de kanter!

Lloyd Jones udsendte for et par år tilbage hans seneste og 8. album med titlen ”Doing what it takes”, et album som i mere end 5 uger befandt sig på 1. pladsen på den amerikanske blues radiohitliste ”Bluesville”!

Danske Shaky Ground har i næsten 25 år været blandt de mest benyttede backing bands i roots genren i danmark – og listen af solister som bandet har indspillet, turnéeret og samarbejdet med tæller bl.a.: Henning Stærk, Henning Kvitnes, Søren Sko, Ester Brohus, Michelle Birkballe, Poul Krebs, Peter Belli, Haugaard & Nørbygaard, Rock Nalle, Link Wray, Dan Baird, Seth Walker, og senest altså Lloyd Jones.