Queen Machine

In by

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love … Listen af Queen-hits virker heldigvis uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show.

Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

“…de her gør det exceptionelt godt” kunne man i januar 2017 læse på dr.dk under overskriften “Her er 3 bands der (næsten) slår originalerne”.

Queen Machine har spillet flere gange på Kulturværftet med stor succes, og nu inviterer vi svenskerne med til en fest uden lige, når Queen Machine for alvor folder sig ud i den voluminøse Hal 14.

13. april 2018 / Kulturværftet / Hal 14 / Kl. 20.00 / Døre kl. 18.00 / 295 kr. inkl. gebyr